“Booking: Gdje se vidiš za 5 godina?", autorica: Stephany Stephan

Gdje su nakon 5 godina?

Osvrt na 5 godina od panela „Booking: gdje se vidiš za 5 godina?“ by Edo Plovanić

Pet je godina od panela „Booking: gdje se vidiš za 5 godina?“ koji se održao u sklopu Impulse Festivala, 28.3.2017. Ako uzmemo glavne premise tog panela i što se promijenilo? Nije se išlo toliko digitalno koliko se mislilo, ok, od pet godina, dvije se možda ni ne računaju iz poznatog razloga, no i dalje je booking prije svega agencijski posao zasnivan na stažu u branši, a igrači su više-manje isti, uz mlade snage koje skupljaju iskustvo.

A gdje su pet godina nakon sami panelisti? Dražen Baljak je bio Neuroradnik, i dalje je, i dalje bukira, radi sessione sa z++, Svemirkom, pocket palmom, a ima i novi bend Ministranti te izdavačku kuću. Vedran Meniga i dalje organizira festivale kao što su Seasplash, bukira, vodi PDV label, a i zakupac je novog kluba Dva Osam u Zagrebu. Mario Grdošić je pak kao LAA izbukirao samo ove godine od Skunk Anansie, Placeba i Franza Ferdinanda preko Gojire, Mastodona do niza domaćih bendova i ovo bi mogla biti jedna rekordna godina. A ja pak, osim vođenja muzika.hr i brojnih kampanja za velike koncerte i brandove, radim i Regius x muzika festival u Šibeniku.

Tko zna gdje ćemo biti u narednih 5 godina?

Impulse Festival u 2022.

Nedavno je objavljeno novo, 9. izdanje Impulse Festivala koji će se održati u proljetnom terminu od 19.04.-24.04. Ukratko, pravo slavlje klupske kulture – 6 dana festivala, 11 lokacija, 8 izvođača i DJ moment.

Impulse Festival 2022., poster design by Radnja