Let's Talk About Music 2021., Rijeka, 2021.

Uspješno krenuo Let’s Talk About Music 2021.

Novi ciklus edukativno – glazbene radionice Let’s Talk About Music, uspješno je startao u nedjelju 23. svibnja, u prostorijama Filodrammatice. Ovim putem se zahvaljujemo Savezu udruga Molekula koji nam je omogućio korištenje svoje opreme i prostora za ovu radionicu. Također se još jednom zahvaljujemo svima vama koji ste se prijavili. Bilo je opet puno vaših prijava. Izuzetno smo zadovoljni vašim interesom za pohađanjem ove radionice i treću godinu zaredom.

Andrea Laurić, imala je tu čast da nas uvede u ovogodišnji ciklus, modulom pod nazivom ”Organizacija glazbenih događanja”. Primjerima iz vlastitih projekata (Tipsy, Tenzije), na vrlo slikovit i zanimljiv način, objasnila je polaznicima projektnu logiku cjelokupnog procesa koji se međusobno isprepliće i nadograđuje u svim fazama od početne ideje do realizacije.

Sljedeći modul koji će se baviti odnosima s javnošću i setom marketinških aktivnosti specifičnim za kulturna događanja, zakazan je na istom mjestu u nedjelju 06.06., pod mentorskom palicom Marte Ban (Art -kino Croatia). Nakon toga (13.06.) pričamo o značaju vizualnog identiteta, koji će polaznicima predstaviti Petra Vrdoljak i Antonio Karača (Radnja). Posljednji modul (20.06.), pod nazivom ”Tehnička produkcija”, pripada dvojcu s Radio Rože – Sebastijanu Tomažinu i Davoru Popdankovskom, koji će pojasniti upotrebu audio – vizualnog (rasvjeta i zvuk) oblikovanja glazbenih događanja prema specifikacijama koje glazbenici nalažu organizatorima u obliku tzv. tehničkih ridera.

Program je sufinanciran sredstvima Odjela za kulturu Grada Rijeke.