kultur shock

Kultur Shock u Rijeci!

Povodom svoje 25-te godišnjice postojanja, Kultur Shock kreće na slavljeničku turneju po Americi i Europi. Jedna od nezaobilaznih destinacija koju će posjetiti u utorak 18.07. je i Rijeka u prostoru OKC Palach.

Kultur Shock

S više od 1000 koncerata i festivala diljem svijeta Kultur Shock ove godine obilježava 25 godina neprekidnog rada. Višestruka svjetska atrakcija iz Seattlea pod vodstvom sarajevskog umjetnika Srđana Gina Jevđevića, predstavlja jedinstveni glazbeni izričaj za koju je i Jello Biafra oduševljeno izjavio da zvuči onako kako bi punk rock trebao zvučati.

Da bi ih se pobliže dočaralo publici, mnogi ih pokušavaju uspoređivati s Gogol Bordellom, System of a Downom, Dubiozom Kolektiv, Manu Chaom, The Poguesima ili  s Band of Four. Ipak treba biti pravičan i kazati da su oni stvorili svoj vlastiti glazbeni izričaj koji je teško usporediv.

U kontinuiranom eksperimentu Kultur Shock spaja balkanske narodne melodije s punkom i metalom u tzv. gypsy punk, jedinstven upravo zbog tog posebnog balkanskog štiha koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kultur Shock_Poster design By_Radnja
Kultur Shock concert poster design by Radnja

Atipični i politički bezobrazni sa sevdahom, punkom i rockom u savršenoj kombinaciji, u Rijeku dolaze nabrijani da bi vas ”kulturno šokirali” !!!

Kultur Shock u Rijeku zajedničkim snagama dovode Distune promotion i Beach bar Pajol.

Ulaznice

Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 75.00 kn mogu naći u Dallas Music Shopu Rijeka, mrežnom sustavu Entrio, Beach baru Pajol, Beach baru Kamov, Klubu mladih Rijeka, Caffe baru Skradin i Baru Celtic, dok im cijena na dan koncerta raste na 95.00 kn.