Upadaj u kombi

The Black Room + Disonanca + Kokpit

U subotu 20.5. za sve ljubitelje r’n’r zvuka, u koprivnički FUNK dolaze tri zanimljiva imena.

THE BLACK ROOM

Riječki rock bend koji svoj glazbeni put započinje još 2014. Debi album objavljuju dvije godine kasnije pod nazivom ”In This Town Lies a City”, a glazbeno se oslanja na tamniji prizvuk rocka i 80-is atmosfere. U kombinaciji s novim utjecajima synth-pop i trip-hop žanrova The Black Room pristupa drugačijim metodama snimanja i stvaranja pjesama s kreativnijim, kompleksnijim i zrelijim odmakom. Rezultat svega je drugi album pod nazivom ”Motel Monaco” kojeg prate sjajni video spotovi za singlove: ”I’ll Talk You Into It”, ”Lawless Boulevard” i “Motel Monaco”.

DISONANCA

Koprivnički pop rock bend kojeg čini pet glazbenih entuzijasta, a izvode mix retro i najnovijih pop/rock hitova. Za svoj nastup pred koprivničkom publikom kažu: “Očekujemo puni FUNK, ludu zabavu i puno pozitivne vibre!”.

KOKPIT

Njihova specijalnost su obrade EX-YU i hrvatskog rocka, uz poneki stranih hit, pa se tu može pronaći sve od Zabranjenog pušenja, Hladnog Piva i AC/DC. Kao i kolege iz Disonance i oni imaju poruku za sve vas: “Pripremite glasnice, jer pjesme koje sviramo dobro su poznate svima!”.

Program je financijski podržan od Ministarstvo kulture i medija RH i HUZIP.