My Buddy Moose, Fallen Down Moon, Rijeka, 2022.

Distune vam predstavlja...

My Buddy Moose + Fallen Down Moon

U novoj koncertnoj klupska sezoni dašak feelgood atmosfere donose uvijek sjajni My Buddy Moose. Koncert otvara nova glazbena “tajna” iz Žminja, Fallen Down Moon.

MY BUDDY MOOSE

My Buddy Moose iza sebe broje 20-ak godina staranja i sviranja, što po klubovima, što po festivalima. Uvježbani, precizni, uvijek spremni za dobru atmosferu koju s lakoćom prenose na publiku.

Bend upravo priprema novi studijski album pa će i ovaj  nastup biti prilika da se pred publikom”isprobaju” nove stvari i provjeri reakcija na domaćem terenu.

FALLEN DOWN MOON

Iza pseudonima Fallen Down Moon krije se kantautor Zvonimir Buktenica, koji nam dolazi iz Žminja. Prvi album,”Way Back Home” u žanru americane, objavljen je 2020., a snimljen je u Medulinu u produkciji Ive Lorencina.

Veliki pečat na albumu je ostavio i žminjski gitarist Edi Banovac-Bane koji je odsvirao gitare i klavijature. Gostovali su još i Morin Hukić kao bekvokal, na basu Davor Milovan Bili, Gordan Papec, usna harmonika, i Sandro Subiotto na bubnjevima.

“Premda je na trenutke bilo tračaka treme, podrum je nakon Zvonimirova nastupa postao prepun pozitivnih vibri, a nakon što se objavi i novi album koji se trenutno miksa, zasigurno će biti još prilika za poslušati novog kantautora…Nakon što su stupili na binu i još jednom dokazali svoju dobru uvježbanost, genijalne zvučne varijacije te preciznost, ali i istovremenu opuštenost – u Beertiji se pozitivna „feel good“ atmosfera dodatno podebljala. Osim svima poznatih i izuzetno dragih „My People“, „Scary Feeling“ i „Ocean“, za probu su izveli i nekoliko novih stvari, a reakcije publike bile su i više nego dobre.”
Katarina Bošnjak, Novi list

Video izvještaj s portala Moja Rijeka