”There Are No Goodbyes” + Deadhorse, autor: Romano Perić

Kino koncert

”There Are No Goodbyes” + Deadhorse

”THERE ARE NO GOODBYES”

Odrastajući u mirnom, industrijskom gradu Oliver živi lagodnim životom ali bez perspektive. Jednog dana mu se obraća tajanstveni gospodin sa neobičnim zadatkom. Bez previše pitanja o motivima neznanca, Oliver pristaje obaviti zadatak i biva nagrađen. Tako započinje film “There Are No Goodbyes“.

Nakon niza takvih poslova za neznanca, Oliver počinje propitkivati kakve su njegove prave namjere. Frustriran i ponovno prepušten sam sebi, Oliver slučajno sreće mladu fotografkinju Rainu koja unosi novu energiju u njegov život. Započinje ljubavnu vezu s njom i sve se čini kao da su se stvari posložile u Oliverovom životu, međutim neznanac se vraća s još jednim zadatkom koji treba završiti. Hoće li Oliver udovoljiti njegovom zahtjevu i ima li uopće izbora?

DEADHORSE

Muzika bez obzira na top liste, medijsko napuhavanje ili pak suludo utrošen novac u produkciju ostaje prije svega komunikacija između autora/-ice i publike. Kvalitetna muzika uvijek nađe načina kako doprijeti do publike i zaživjeti s njom.

To svakako vrijedi za američki bend Deadhorse. Jednostavni, iskreni, rade što vole i to se osjeti. Ako baš moramo o muzičkom žanru, post-rock je njihov izbor. Debi album ”We Can Create Our Own World” je ubrzo naišao na široki prijem kod publike s obje strane Atlantika, a ni godinu dana nakon izdanja bend dolazi u Europu. Jedna od destinacija je i Rijeka, u svakom slučaju posebna.

”Veseli nas što možemo dijeliti svoju glazbu sa slušateljima koji na drugoj strani svijeta žele poslušati ono što mi radimo. Reakcije su jako pozitivne, jako smo sretni i zahvalni za iskustva koja smo prikupili tijekom turneje.”
Brian Morgante (Deadhorse), Novi list

Projekcija filma “There Are No Goodbyes” i koncert grupe Deadhorse premijerno su održani u Rijeci!

Video izvještaj s portala Moja Rijeka