Plazmatick, autorica: Katja Ivančić

Impulse festival

KASJA

Na jubilarnom desetom izdanju Impulse Festivala poseban plesni podij pripada klubu Manual. Vikend program koji će ugostiti i znana, ali i nova lica za dj pultom. Kombinacija plesnih žanrova, živog seta i vruće atmosfere za svih!

Već tijekom studija počela se probijati radeći na produkciji događanja, što ju je dovelo do organiziranja i kuriranja niza evenata pod nazivom Venera u Vodoliji, s fokusom naqueerness u plesnoj glazbi. Kasja se vrlo brzo uklopila u regionalnu glazbenu scenu, DJ-irajući u klubovima kao što su Manual, Život i Kotač, kao i na festivalskim launch party događajima za Outlook, Velvet Festival i Furiozu. Unatoč ljubavi prema Rijeci i šire, odlučila je preseliti u Berlin kako bi unaprijedila karijeru. Trenutno radi u agenciji za glazbene komunikacije, gdje nastavlja istraživati svoju strast prema glazbi i glazbenim događajima, pružajući podršku novim umjetnicima i izdavačkim kućama. Rad na promicanju queer kulture i nepretenciozne glazbene konzumacije učinili su ju voljenom figurom među prijateljima. Setovi su joj neobični i mračni, prošarani različitim intenzitetima i razigranim tempom kojima slojevito gradi raspoloženja.

Njezin nastup je dio suradnje Impulse Festivala s Festivalom menstruacije, koji se po prvi održava u Hrvatskoj, a tematizira ono o čemu se mnogo javno ne govori, ali je “ovdje da ostane” – menstruaciju. Prvo izdanje organizatorice, Udruga PaRiter, posvećuju prvoj menstruaciji – menarhi.

Program je održan u suradnji s SKC Rijeka.