Damir Avdić, Rijeka, 2022.

Distune vam predstavlja...

Damir Avdić

Damir Avdić alias Diplomatz je sve u jednoj osobi – pjevač, pjesnik, gitarist, bend, kantautor odnosno anti-kantautor, glumac, pisac, mislilac. Sve radi iz srca. Trijezne glave. Uvijek u srž problema. Mnogima stane na žulj do kraja razobličavajući banalnost surove svakodnevnice.

Beskompromisni popisivač naše svakodnevnice, vraća se na koncertne bine u radikalno šik maniri! Bez suzdržavanja kopa po crijevima društva i svojim jedinstvenim glazbenim izričajem nabacuje svoje nabrijane stihove, koji spretno preskaču između prikrivenog sarkazma, eksplicitne ironije i promišljenog cinizma.

Avdić dolazi u Rijeku s presjekom dosadašnje karijere, ali i s potpuno novim materijalom. Stoga u najavi koncerta poslušajte pjesmu s posljednjeg istoimenog albuma.

Ulaznice

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40,00 kn moguće je kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka ili u mrežnom sustavu Entrio.

Ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena se diže na 60,00 kn.

Servisne informacije

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama. Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Hvala na razumijevanju i dobrodošli!

11. sezonu koncertnog programa Distune vam predstavlja sufinanciraju Ministarstvo kulture RH, Grad Rijeka i Zaklada Kultura nova.