Uvjeti korištenja i zaštita osobnih podataka

Uvjeti korištenja

Ikakvo preuzimanje autorskog sadržaja (foto/video/tekst) sa ove web stranice te njegovo naknadno objavljivanje na drugim web stranicama treće stranke bez dozvole administratora STROGO je zabranjeno.

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://distune.org/com.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kako bi održali funkcionalnost internetskih stranica i omogućili usluge koje korisnici traže, Udruga Diston na ovom web-mjestu može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetske stranice www.distune.org moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte – u sklopu formulara za newsletter. Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani. Udruga Diston prikuplja podatke o vašem računalu. Ovi podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese web stranica.

Kontakt forme

Jedina kontakt forma koja se na ovoj web stranici koristi je polje za unos vlasite e-mail adrese u svhu pretplate na naš newsletter.

Kolačići

Koristimo WordPress session kolačiće.

Na internetskim stranicama www.distune.org  primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi. Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega. Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta). Internetske stranice Udruge Diston ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Ova web stranica ima ugrađeni sadržaj sa 3rd party straming platforma (Youtube, Spotify, Vimeo)

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem.

Analitika

Stranice www.distune.org služe se statistikom Google Analytics, te Facebook Pixel. Pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics. i na Facebookovom centru za resurse. Podatke o tome kako se korisnici koriste našom internetskom stranicom povremeno možemo prikupljati koristeći se i drugim alatima sličnima usluzi Google Analytics.

S kime dijelimo vaše podatke

Vaše podatke ne dijelimo s nijednom trećom stranom.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Vaši se podatci čuvaju u sklopu Google Ananlytics računa s kojim raspolažemo, te Facebook Business Manager sučelja. Vaši se podatci tamo čuvaju do 365 dana, nakon kojih se automatski brišu.

Kako štitimo vaše podatke

Internetska stranica www.disutne.org štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Od kojih trećih strana primamo podatke

Ne primamo podatke od nijednih trećih strana.

Uvjeti i izmjene

Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave. Udruga Diston  zadržava pravo izmjene ove Izjave u bilo kojem trenutku kako bi prenio nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje PDV records x merchandise na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke, te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Informacije za kontakt

Udruga Diston rado će primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i ostale primjedbe. Možete nam se obratiti na: info@distune.org