Velvet Festival 2021

Krenula je prodaja ulaznica za Velvet Festival!

Velvet Festival je mediteranski kolaž koncerta, partija, karaoka, boat partija, putovanja, fotografije, dizajna i tradicije.  Održavajući se u malom mjestu Punat na otoku Krku, poznatom po dugoj tradiciji ribarenja i maslinarstva, ovaj je festival počast jednostavnoj i intimnoj mediteranskoj kulturi programom kojeg zalasci sunca orkestriraju i nešto opuštenijom komunikacijom sa svojim posjetiteljima.  

Do sada su na festivalu nastupali The Mauskovic Dance BandJaakko Eino KaleviVanishing TwinAquaserge, BEA1991, Max AbysmalSvemirko, Porto Morto, nemanja i još nebrojano puno izvođača iz raznih dijelova Europe i različitih žanrovskih skupina – od diska i jazza, do čistog popa i opskurne elektronike, Velvet ostaje predvidivo nepredvidiv, ali uvijek sa kvalitativnom notom ispod koje ne ide. 

Ovogodišnji lienup biti će objavljen uskoro, do prvog glasa o programu dođi na službenim Facebook i Instagram stranicama festivala.

Peto Velvet izdanje održati će se od 2. do 4. srpnja na poznatoj lokaciji u Puntu. Sigurnost posjetitelja je na prvom mjestu; festival će biti organiziran skladu sa svim epidemiološkim mjerama.

Količina ulaznica je ograničena, a “Early Bird” pretprodaja pretvorila se je u rasprodaju. Ulovi svoju ulaznicu na vrijeme putem sustava Entrio.