Tides From Nebula , Asheraah, 00y18, rIJEKA, 2016.

Distune vam predstavlja...

Tides From Nebula + Asheraah + 00y18

TIDES FROM NEBULA (Poljska)

Njihova glazba je delikatna, nemilosrdna i neumoljiva, stvarajući progresivni ugođaj tijekom cijele svirke, izbjegavajući besmislene i nepotrebne komplikacije, a opet vješto, korišteći katarzu za nadogradnju post rock pravca. Nakon uspješnog prvijenca “Aura” (2009.) na ovoj turneji promoviraju upravo izašli četvrti po redu album “Safehaven”.

ASHERAAH

Predivan post-metal bend iz Rijeke. Djeluju od 2009., a 2013. za label Geenger Records izdaju prvijenac “The Mountain”. Melodičan post rock prizvuk pomiješan sa oštrim gitarama i puno groovea, nastup im je popraćen fenomenalnim vizualima i ludim projekcijama ostavljajući slušatelju čudno, zanimljivo i divlje audio/vizualno iskustvo. Svakako predlažemo da bacite uho i poslušate i pogledate to čudo.

00Y18

Zadnje ime ove veselice, austrijska je ambijentalna-sludge duo mašina 00y18. Bend je nastao kao bedroom projekt Michaela Zimmela – gitarista post metal grupe MetheXis. Po raspadu benda 2011. Michael se je zaputio na više europskih turneja, gdje je kao one man band djelio pozornicu za gazdama žanra kao što su This Will Destroy You, Maybeshewill, Tundra, Mantar i Celeste.

00y18 premijerno su nastupili u Rijeci!