Distune Promotion je nezavisna booking i promo organizacija iz Rijeke koje svoje djelovanje prvenstveno bazira na glazbenoj kulturi. Žanrovska neograničenost i otvorenost za eksperimentiranje, gdje je osnovni kriterij odabira suvremenost, inovativnost i kvaliteta rezultiralo je programima:

Distune vam predstavlja... - serija koncerata domaćih i inozemnih glazbenika.
Epic Problem - periodični festivali alternativne glazbe.
Kino Koncert - filmsko-glazbeni program.
Summer Edition - serija ljetnih glazbenih večeri.
Impulse Festival - višednevno festivalsko događanje kojem je osnovni cilj promocija urbane kulture.

Svi navedeni programi nisu vezani niti za jedan klupski prostor, već se prednost daje ambijentu, cjelokupnom dojmu i atmosferi, i konačno, maksimalno učinku u spoju glazbe, prostora i publike.
Sve o nama možete pročitati....više

Impulse festival

Impulse festival

            Impulse festival je klupski boutique festival koji spaja riječke gradske lokacije s misijom promocije dobre glazbe i urbane kulture.Manifestacije koje se odvijaju tijekom trajanja festivala kroz različite medije i događaje (koncerti, filmovi, likovna umjetnost, tribine) bave se

Read more

Pretplatite se na naš newsletter

"Budući da Neurosis sa sobom nose taj nadnaravni audio-vizualni duh, i organizator se potrudio da sve bude na zavidnoj razini. Nakon dugo vremena ljudi su imali prilike vidjeti prave koncertne plakate, u rukama držati prave unikatne ulaznice (a ne ove moderne isprintane maltene račune iz kina), pa čak i akreditacije koje će poslužiti kao odlična uspomena."

Domagoj Puzak, Muzika.hr